Avond van de Filmmuziek 2021

Het Grammy Award winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven.

Uit klassiekers als Star Wars, Gladiator en Schindler’s List, maar ook muziek uit meer recente hits zoals Intouchables, A Star Is Born en Pirates of the Caribbean. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek van grootheden als John Williams, James Horner en Hans Zimmer.

De Avond van de Filmmuziek wordt op 19 & 20 november voor de zevende keer georganiseerd. Na het succes in de Ziggo Dome is ook voor de volgende editie gekozen voor deze grootse locatie.

De Avond van de Filmmuziek is in vijf jaar uitgegroeid tot het populairste filmmuziekevenement van het jaar. Tijdens de avond worden de beroemdste filmhits gespeeld en de grootste componisten geëerd.

Een tipje van de sluier voor 2021? Er staan al bijzondere artiesten en prachtige stukken uit even mooie films op het programma voor de volgende editie. Maar die houden we nog even geheim. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor onthullingen en ander nieuws.

Het evenement is afgelopen.

Datum

19 - 20 nov 2021
Verlopen!

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Ziggo Dome
Amsterdam
Website
https://www.ziggodome.nl
Categorie
INSCHRIJVEN
QR code

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist