Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Gefascineerd door de folklore van zijn geboorteland Bohemen en begaafd met een onuitputtelijke melodische vindingrijkheid, maakte Antonu00edn Dvou0159u00e1k verschillende creatieve perioden door waarin hij zich geleidelijk losmaakte van het klassieke model; de laatste van deze perioden werd sterk beu00efnvloed door de jaren die hij in de Verenigde Staten doorbracht. Zijn vriendelijkheid en optimisme onderscheiden hem van de andere grote Romantici, die een donkerder en meer gekweld karakter hebben, en dragen bij tot de unieke charme en toegankelijkheid van zijn muziek die hem zoveel populariteit heeft bezorgd.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.