Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Linn is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te gaan met een van de meest gerenommeerde orkesten in Duitsland, het WDR Sinfonieorchester uit Keulen, met de snel rijzende ster van de dirigentenwereld, Cristian Mu0103celaru, aan het roer. Op dit eerste album staan Dvou0159u00e1k’s Legenden Op. 59 en de Tsjechische Suite in D groot, Op. 39 op het programma. Aanvankelijk geschreven voor piano vierhandig – een zeer winstgevende markt in die dagen – werden de nogal contemplatieve Legenden korte tijd later door Dvou0159u00e1k georkestreerd voor relatief kleine bezettingen. Hoewel de tien Legenden geen specifiek verhaal vertellen, hebben ze toch iets van een episch karakter, alsof ze versmolten zijn in u00e9u00e9n doorlopend verhaal. De op dansen gebaseerde Tsjechische Suite is het toonbeeld van Dvou0159u00e1ks ongeu00ebvenaarde, met folk doordrenkte manier van schrijven. Het vierdelige werk eindigt met een prachtige Furiant, waarmee het album wordt afgesloten.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende