Dirk Brossé: Music for Strings

De CD Music for Strings is het resultaat van een samenwerking tussen het strijkorkest Young Belgian Strings onder leiding van Dirk Van de Moortel en award winning componist Dirk Brossé.

Music for Strings bevat bestaande en nieuwe composities voor strijkorkest en composities voor solist en strijkorkest. Voor dit album konden componist en dirigent een beroep doen op Belgische topartiesten zoals violist Lorenzo Gatto, celliste Marie Hallynck, sopraan Ana Naqe en saxofonist Frank Debruyne.

De nieuwe generatie jonge Belgische musici staat in de startblokken. Dirk Van de Moortel heeft samen met de musici van zijn Young Belgian Strings en de schitterende solisten, mijn muziek laten klinken zoals ik ze nog maar zelden heb gehoord!

Dirk Brossé over de samenwerking

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: