Digital Mist

Deze opname biedt een overzicht van Amerikaanse muziek voor viool en piano gecomponeerd tussen 1980 en 2010. Deze meesterwerken zijn van vier Amerikaanse componisten die zijn onderscheiden met de hoogste onderscheidingen in hun vakgebied en wier internationale carrières en creatieve stemmen zijn gevormd door de belangrijkste politieke, sociale en culturele gebeurtenissen van de afgelopen 50 jaar. Van de etherische elektronische klanken die de spelers omringen in Sebastian Currier’s Digital Mistum tot de Chinese bezweringen in de complete werken voor viool en piano van Chen Yi, deze collectie kwam tot stand in nauwe samenwerking met de componisten en bevat drie wereldpremière opnames.

Naxos_logo

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: