Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Deze opname biedt een overzicht van Amerikaanse muziek voor viool en piano gecomponeerd tussen 1980 en 2010. Deze meesterwerken zijn van vier Amerikaanse componisten die zijn onderscheiden met de hoogste onderscheidingen in hun vakgebied en wier internationale carriu00e8res en creatieve stemmen zijn gevormd door de belangrijkste politieke, sociale en culturele gebeurtenissen van de afgelopen 50 jaar. Van de etherische elektronische klanken die de spelers omringen in Sebastian Currier’s Digital Mistum tot de Chinese bezweringen in de complete werken voor viool en piano van Chen Yi, deze collectie kwam tot stand in nauwe samenwerking met de componisten en bevat drie wereldpremiu00e8re opnames.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende