Derde EDITIE PIANO ACHTER HET GRAVENSTEEN Met Fabian Müller

De jonge pianist Fabian Müller kreeg meerdere kansen om zijn talent aan de wereld te tonen. Zo werkte hij zich in de kijker als winnaar van Ton und Erklärung in januari 2015, een wedstrijd in Frankfurt die georganiseerd wordt door het Duitse ministerie van Cultuur.

Fabian Müller werd in 1990 geboren in Bonn en begon op zijn vierde piano te studeren. Hij kreeg zijn eerste lessen van pianiste Rose Marie Zartner. Zijn uitzonderlijke talent werd algauw duidelijk, en bekroond met tal van eerste prijzen op het Duitse jongerenconcours Jugend Musiziert. Daarop volgden nog tal van onderscheidingen, zoals de Ibach-Preis, bijzondere prijzen van de Deutsche Stiftung Musikleben en de Jürgen-Ponto-Stiftung, en de 1ste prijs op de Prix AmadéO de Piano in Aken in 2011. Fabian trad al op in befaamde concertzalen, zoals de Philharmonie Köln, de Tonhalle Düsseldorf, de Beethovenhalle in Bonn, en in verschillende Europese landen.

Fabian Müller zal het publiek verwennen met een Beethoven- en Brahms-programma, met als apotheose Beethovens Appassionata. Na het recital volgen een signeersessie en een receptie.

Ticketprijzen: voorverkoop:  € 16 voor volwassenen, €10 voor studenten,  kassa: €20 voor volwassenen,  €14 voor studenten

Gelieve het bedrag voor 20 maart te storten op rekeningnummer BE90 2900 2331 9932 met vermelding van naam + gewenst aantal tickets. De kaarten liggen aan de kassa.

Gelieve uw aanwezigheid voor 15 maart te bevestigen per e-mail: erik.vertriest@skynet.be

Fabian Müller speelt ook op 24 maart, 20 uur in Brussel bij Maene, Argonnestraat 37, 1060 Sint-Gillis en op 26 maart om 15 uur in Huis De Min in Mechelen.


WIE: Fabian Müller
WAT: Piano achter het Gravensteen
WANNEER: zaterdagavond, 25 maart om 20 uurDeuren open vanaf 19.15 uur
Organisatie: Erik Vertriest


 

Gerelateerde Artikelen

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: