De Munt lanceert een nieuwe podcastreeks

Op 4 februari lanceerde de Munt een nieuwe podcastreeks Weerklanken. Boeiende audioverhalen die hun voorstellingen kaderen en inleiden, maar die ook zonder kaartje voor hun producties interessant luistervoer zijn.

In Weerklanken gaan hosts Greet Samyn en Jasper Croonen op zoek naar de verhalen van de opera’s in de wereld die ons omringt. Elke aflevering bestaat uit een uitgebreid interview dat telkens op een unieke locatie in Brussel wordt opgenomen. Uiteraard doorweven met een aantal verrukkelijke, muzikale amuse-bouches.

Voor de eerste aflevering duiken we in Mozarts Der Schauspieldirektor. Een dubbelgesprek met twee theaterdirecteuren (Peter de Caluwe en Michael De Cock), die vanuit een lege KVS stilstaan bij de coronamalaise, de nood aan publiek en wat een goede ‘Schauspieldirektor’ hoort te doen.

De eerste aflevering van Weerklanken / Résonances (Franstalige versie)is nu beschikbaar op MMM Online en uiteraard ook in uw favoriete podcastapp:


Foto: © Pieter Claes

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: