Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

De Munt lanceert een nieuwe podcastreeks

Op 4 februari lanceerde de Munt een nieuwe podcastreeks Weerklanken. Boeiende audioverhalen die hun voorstellingen kaderen en inleiden, maar die ook zonder kaartje voor hun producties interessant luistervoer zijn.

In Weerklanken gaan hosts Greet Samyn en Jasper Croonen op zoek naar de verhalen van de opera’s in de wereld die ons omringt. Elke aflevering bestaat uit een uitgebreid interview dat telkens op een unieke locatie in Brussel wordt opgenomen. Uiteraard doorweven met een aantal verrukkelijke, muzikale amuse-bouches.

Voor de eerste aflevering duiken we in Mozarts Der Schauspieldirektor. Een dubbelgesprek met twee theaterdirecteuren (Peter de Caluwe en Michael De Cock), die vanuit een lege KVS stilstaan bij de coronamalaise, de nood aan publiek en wat een goede ‘Schauspieldirektor’ hoort te doen.

De eerste aflevering van Weerklanken / Résonances (Franstalige versie)is nu beschikbaar op MMM Online en uiteraard ook in uw favoriete podcastapp:


Foto: © Pieter Claes

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende