Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Dromen fascineren kunstenaars over de hele wereld en inspireren hen in hun creatieve bezigheden. Hoe deze ficties van het onderbewuste zowel fantasmagorisch als echt kunnen aanvoelen, hoe ze in staat zijn de tijd zelf te verdraaien, te buigen en uit te breiden, of welke relatie ze kunnen hebben met ons wakende leven, zijn vragen die kunstenaars als Debussy, Dalu00ed en Kafka hebben geu00efnspireerd. Deze overpeinzingen dienden ook als uitgangspunt voor Dobrawa Czocher’s debuutalbum, met de toepasselijke titel DREAMSCAPES.

De Poolse cellist en componist neemt de luisteraar mee op een reis door het onderbewustzijn en verkent de mystieke rijkdom van mijmeringen met behulp van klanken. Op de rijpe leeftijd van slechts 30 jaar kan Czocher al terugkijken op een succesvolle muziekcarriu00e8re. Na haar afstuderen aan twee gerenommeerde muziekacademies – de Chopin University of Music in Warschau en de Hochschule fu00fcr Musik in Detmold – werd ze lid van de Junge Deutsche Philharmonie en later solocelliste bij de Neue Philharmonie Berlin en soliste bij de Szczecin Philharmonic. Tijdens deze veeleisende jaren verwierf Czocher een diepgaande kennis van het klassieke repertoire en onderscheidde zij zich als een vooraanstaand celliste.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.