Coudenberg Sound Box Fest 2022

Het Coudenberg Sound Box Fest is veel meer dan een muziekfestival. Het wil zijn publiek opnieuw in contact brengen met het archeologisch, historisch en artistiek erfgoed van België, door de overblijfselen van het Coudenbergpaleis in dialoog te brengen met het eclecticisme en de dynamiek van zijn heden.

Van oude muziek uit de 14e eeuw tot hedendaagse composities. We passeren langs barok, jazz, folk en elektronische muziek, waarbij de subtiele en onzichtbare verbanden tussen deze verschillende stijlen zullen worden onthuld, door internationaal gerenommeerde musici uit de Federatie Wallonië-Brussel.

De concerten leggen een ondergronds parcours af, zodat het publiek de rijke akoestiek van de verschillende zalen van het Coudenbergpaleis kan ontdekken en tegelijkertijd de historisch ruimten kan bezoeken. Met een multistylistische aanpak belooft het CSBF de liefhebbers van erfgoed en muziek, al wie nieuwsgierig en op zoek is naar een unieke, visuele en muziekervaring tussen verleden en heden, samen te brengen.

Coudenberg Sound Box Fest 2022
Curator : Matteo Gemolo

Concerten: 04, 11 & 18.12

Prijzen
€20 ; Volwassenen
€15 ; – 25 jaar of + 65 jaar
Gratis; – 12 jaar
Standaard inschrijvingen ; 3 concerten / €50 
Inschrijvingen: – 25 jaar / + 65 jaar ; 3 concerten / €40
Inschrijven via info@coudenberg.brussels.

Coudenbergpaleis
Ingang: Paleizenplein 7, 1000 Brussel
www.coudenberg.brussels

Tags

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: