Composities voor gitaarsextet

Guitarra a Seis – een ensemble met speciaal gemaakte instrumenten en een bereik dat wel een heel orkest lijkt – brengen ons een gevarieerd programma met onder meer speciaal voor hen gecomponeerde werken. We beginnen met een feest voor de oren in de vorm van Bachs levendige Brandenburgs Concerto No. 3, dan de betoverende stemming van Ravels Ma mère l’oye, een mix van Bulgaarse volksmuziek en moderne muziek van Atanas Ourkouzoiunov, dan Tobias Krebs’ door jazz beïnvloede Suite Panamericana en ten slotte Sérgio Assad’s humoristische Juan Sebastian’s Bar, die verwijst naar Bach en Beethoven en toch door en door Braziliaans is.

Naxos_logo

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: