Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Symphonien Nr.1 & 2

Beschrijving:

De Tweede Symfonie daarentegen, met zijn diep persoonlijke “Pelgrimage van een ziel”, werd aanvankelijk nogal voorzichtig ontvangen. Het kwam echter tot zijn recht na het einde van de Eerste Wereldoorlog, toen de toon van herinnering en eerbetoon mogelijk de nationale stemming weerspiegelde, en wordt nu erkend als een van Elgars beste werken.

De digitale release van de symfonieën gaat vergezeld van een bonustrack met Colin Matthews’ arrangement van Elgars partsong The Prince of Sleep (1925). Matthews gaf het arrangement aan Mark Elder als cadeau voor de 70e verjaardag van de dirigent in 2017 en als eerbetoon aan Elders “vele geweldige Elgar-uitvoeringen”. Het weerspiegelt ook wat Matthews beschrijft als “een opmerkelijk voorrecht om de Hallé zich gedurende meer dan twintig jaar te hebben zien ontwikkelen en om te zien hoe het zich onder Mark heeft ontwikkeld tot een van de beste orkesten, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar in de hele wereld”.

Te koop bij: 

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende