Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Poro, Re delle Indie

Beschrijving:

Op het hoogtepunt van zijn Londense roem creëerde Händel in 1731 zijn 28e opera seria: een vocaal vuurwerk over de oorlogszuchtige en romantische rivaliteit tussen Alexander de Grote en de Indiase koning Porus. Woede en ergernis, liefde en glorie dragen de buitengewone aria’s, die Händel toevertrouwt aan twee van zijn favoriete zangers: de stercastrato Senesino voor de titelrol en de sopraan Anna Maria Strada del Pò voor de rol van Cleofide, de verraadster van zijn hart. Een teken van het succes van het werk en het prestige van de cast. Poro werd in 1731 twintig keer opgevoerd, een bijna buitengewoon aantal.

De jonge tenor Marco Angioloni, die de rol van Alexander zingt, brengt deze opera weer tot leven met zijn ensemble Il Groviglio en een prachtige cast die Händel in vervoering zou hebben gebracht!

Te koop bij: 

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende