Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Johann Sebastian Bach: Bach Triple

Beschrijving:

Drie instrumenten, drie emblematische werken en drie uitstekende solisten! Met Sophie Gent (viool), Frank Theuns (dwarsfluit) en Bertrand Cuiller (klavecimbel) herinterpreteren Les Muffatti Bachs Drievoudig Concerto, het Vijfde Brandenburgs Concerto en de Orkestsuite in B mineur. Ze bieden een verscheidenheid aan orkestrale texturen die passen bij de meer solistische stijl van het Brandenburgs Concerto en de afwisselende ripieno-tutti-bewegingen in het Triple Concerto en de Suite.

Terwijl het Vijfde Brandenburgse Concerto werd gecomponeerd tijdens Bachs verblijf in Köthen en kan worden beschouwd als het allereerste pianoconcert, dateren de andere twee werken uit zijn latere jaren in Leipzig. In deze werken maakt Bach gebruik van alle compositorische mogelijkheden die hij tijdens zijn leven had verworven; de zeer individuele combinatie van contrapuntisch kunstenaarschap en verhoogde expressiviteit wijst al op de werken die in de laatste jaren van zijn leven werden gecomponeerd.

Te koop bij: 

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende