Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Brahms The Piano Concertos Nr.1 & 2

Beschrijving:

Het was al lang de wens van Andrea om beide pianoconcerten van Johannes Brahms op CD op te nemen. Hierdoor heeft ze kunnen voortbouwen op vele ervaringen die haar op dat moment in staat stellen om zich nog meer open te stellen voor de essentie van deze werken,

De langzame delen van deze twee concerten fascineren Andrea vooral vanwege die passages die ons een blik gunnen op wat boven en buiten de bekende wereld ligt.

De Magyaar in haar voelt veel Hongaarse invloeden. De betrokkenheid bij de twee concerten tijdens het maken van de huidige opnamen samen met de Württembergische Philharmonie Reutlingen heeft Andrea in staat gesteld om met nieuwe ogen naar de bovengenoemde aspecten te kijken. Dit zijn inzichten die gedurende iemands hele leven steeds dieper gaan. Het proces is nooit voltooid. De kathedraal is daarvoor te groot.

Te koop bij: 

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende