Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Voor zijn album Ourselves, As We Are gaat Carlos Cipa uit van een eenvoudig idee: u00e9u00e9n kamer, u00e9u00e9n piano, u00e9u00e9n pianist/componist. Cipa ziet de negen korte pianostukken als een inzoomen op zichzelf. Met zijn radicale keuze voor het rustige pianospel laat hij zowel de stilte als de u201cstorendeu201d mechanische geluiden van de piano deel uitmaken van de muziek. In deze wereld van remakes en stukken voor sfeervolle afspeellijsten, is deze aanpak misschien een van de weinige overgebleven manieren om kunst te maken: ons ware zelf onthullen.

Radicaal persoonlijk. Radicaal intiem. Radicaal eerlijk. Onszelf, zoals we zijn.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende