Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Bosrijke symfonie Prima La Musica Bos aangeplant

Dirk Brossé en concertmeester Jo Vercruysse poseren vol trots bij de onlangs aangeplante boompjes van het toekomstige Prima La Musica Bos, samen met de regiobeheerder Brabantse Wouden en de boswachter van het Hallerbos. Dankzij dit bos wordt het Hallerbos 1,5 hectare groter. Het Hallerbos is vooral gekend door het grote publiek van de talloze boshyacinten die jaarlijks de bosbodem omtoveren in een blauw tapijt.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Dirk Brossé componeerde de prachtige muziek bij de natuurdocumentaire ‘Onze Natuur’. Samen met Natuurpunt wilde het Agentschap Natuur en Bos hem en zijn concertmeester als dank een bos met een eigen naam geven. Daarom staken ze de handen uit de mouwen voor hun eigenste Prima La Musica Bos. Met die naam zetten ze hun kamerorkest Prima La Musica mee in de bloemetjes – euh boompjes.

Via deze link kunt u een gesprek lezen met op de site van Onze Natuur

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende