Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Blokfluitdagen 2023

De Blokfluitdagen die jaarlijks in de maand augustus plaatsvinden in Mechelen, dit jaar voor de 37ste keer,  heten u welkom tijdens het weekend van 18 tot 20 augustus. Dit jaar gaat de organisatie voor musiceervreugde en onder leiding van niet minder dan 30 Belgische en Nederlandse topdocenten. Samen met hen wordt er lustig op los gespeeld in nieuw en oud werk, polyfonie, meezingers en dansen, soms kleinschalig, dan weer groots veelstemmig.

94 samenspelsessies

Op zaterdag en zondag zijn er telkens een vijftigtal samenspelsessies op verschillende niveaus. Tijdens zulk een sessie deelt de docent in het begin de partijen uit en leren de deelnemers het werk samen. Ieder kiest een sessie (stuk & docent) op het moment zelf. Het overzicht van de samenspelsessies voor zaterdag vind u hier en voor zondag hier.

De samenspelsessies zijn ingedeeld per niveau. Wie niet zeker is van het eigen niveau probeert best eerst een samenspelsessie in een eerder laag niveau. Indien nodig kan bijgestuurd en hoger gemikt worden tijdens de volgende sessie.

Let op: samenspelsessies zijn niet thuis voor te bereiden. Er wordt van het blad gespeeld

Inschrijven verplicht

Voor het eerst wordt het aantal inschrijvingen voor de Blokfluitdagen beperkt. Met 80 inschrijvingen op vrijdag en 140 op zaterdag zijn deze dagen reeds uitverkocht. Voor zondag zijn er nog een tiental plaatsen en kan ingeschreven worden via onderstaande knop. Je bent er toch ook bij?

Klik hier om je in te schrijven

  • Info: in**@bl************.be. Eline en Tom helpen je graag verder.
  • Website: blokfluitdagen.be
  • Waar en wanneer: Scheppersinstituut, Melaan 16 Mechelen, 18 tot 20 augustus 2023
  • Foto’s: © Blokfluitdagen

 

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende