Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Beroemde Amerikaanse stemwetenschapper geeft lezing in Antwerpen

De menselijke stem, ze is overal. De éne talentenjacht na de andere op TV, en op elke radiozender hoor je zangers op elk moment van de dag en nacht. Maar hoe weten voice teachers, zangers en acteurs hoe die stem eigenlijk werkt? Want je kan het niet zomaar zien, zoals bij een piano of viool. Het antwoord is eenvoudig: stemwetenschap. In grote mate heeft het onderzoek van Prof. Dr. Ingo Titze (USA) de mechanismen blootgelegd die verklaren hoe de stem precies werkt. En het is Prof. Dr. Ingo Titze die op 18 september (15:00) een lezing geeft over de stem, voor vocal coaches, logopedisten en NKO-artsen in Felix Pakhuis (Antwerpen).

Het curriculum vitae van Prof. Dr. Ingo Titze is maar liefst 55 pagina’s lang, en zijn onderzoek wordt geciteerd door ongeveer iedereen die aan stemonderzoek doet op deze planeet. Hij is directeur van het American National Center for Voice and Speech, en is als professor verbonden aan de Universiteit van Utah (USA). Daarnaast was hij te gast in talloze TV-programma’s over heel de wereld (BBC, NDR, CNN, …).

Op 18 september spreekt hij, op uitnodiging van European Voice Teachers Association Belgium (EVTA.be), in Felix Pakhuis (Antwerpen) voor Belgische zangleerkrachten, stemtherapeuten, zangers, acteurs en NKO-artsen over wat de wetenschap zegt over vibrato. EVTA.be is een erkende beroepsvereniging voor voice teachers, en is één van de 23 EVTA-associaties in Europa. Naast de unieke lezing van Prof. Dr. Ingo Titze heeft EVTA.be nog een stem-primeur in petto: stand-up comedy door Pieter Verelst, over de stem.

Het feest 10 jaar EVTA.be wordt een feest voor al wie van de stem houdt in ons land. Lid zijn of worden is niet nodig. Inschrijven kan nog tot woensdag 7 september.


Meer informatie en inschrijvingen: http://www.evta.be

Vind een erkende zangdocent in jouw buurt op http://www.stemkaart.be

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende