Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Op 11 maart, om 20.00 uur, gaat in de Sint-Germanuskerk in Tienen een benefietconcert door ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië, die enkele tienduizenden slachtoffers gemaakt heeft, meer dan de hele Tiense bevolking.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Onder de bezielende leiding van de Tiense dirigent, componist en muziekdocent Koen Vits brengt een gelegenheidskoor aangepaste muziek, die wordt afgewisseld met poëzie uit de getroffen streek, gekozen door Turkse, Koerdische en Syrische Tienenaars.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar het forum 1212, het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties.

Initiatiefnemer is “Koor&Stem Vlaams-Brabant”, met ondersteuning van Kiwanis Tienen Hageland, Lions Club Tienen en Buren voor Buren Tienen.  Zij rekenen op een golf van solidariteit.

Het evenement steunen kan door aankoop van toegangskaarten en door financiële donaties. Praktische informatie is te vinden op de website van het evenement, www.benefietconcert.be en de Facebookpagina ervan, https://fb.me/e/2iyjdjP8Q.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.