Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Voor zijn zesde editie palmt LUNALIA, het voorjaarsfestival van het Festival van Vlaanderen Mechelen, opnieuw de Mechelse binnenstad in en zet er samen met zijn partners, kunstencentrum nona en het Cultuurcentrum Mechelen, een rijk en avontuurlijk programma neer.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Het festivalmotto You’ll never be alone anymore, ontleend aan een compositie uit 1975 van de Vlaamse componist Karel Goeyvaerts (1923 – 1993), zet een baken van hoop en een vinger op de wonde van deze tijd: eenzaamheid. In een langgerekte ode aan het baanbrekende werk van Goeyvaerts laveert het programma langs intieme recitals, uitdagende niet-Europese klanken en hedendaags muziektheater. Trouw aan zijn DNA, verkent het festival uiteenlopende stijlen, genres, en vormen. Naast concerten en voorstellingen staan een pop-up tentoonstelling en een documentaire-concert op de agenda, treedt I SOLISTI op als ensemble in residentie, en verwelkomt het festival opnieuw residentieartiesten uit vorige edities. Zowel Sigrid Hausen (artiest in residentie 2018), Reinoud Van Mechelen (artiest in residentie 2019) als Floris de Rycker met zijn Ratas del viejo Mundo, keren terug naar Mechelen met nieuwe projecten. https://vimeo.com/790036222 ontdek het programma

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende