Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Arabella Steinbacher presenteert werken voor viool en orkest van Johann Sebastian Bach en Arvo Pu00e4rt, samen met violist Christoph Koncz en het Stuttgarter Kammerorchester. De vioolconcerten van Bach hebben voor Steinbacher een bijzondere betekenis sinds ze op vierjarige leeftijd het Concerto A Minor hoorde, een ervaring die haar deed besluiten musicus te worden. Dit baanbrekende werk wordt hier uitgevoerd naast het E Major Vioolconcert en het Dubbelconcert in D Minor, waarbij ze wordt bijgestaan door violist Christoph Koncz.

De Bach-concerten worden omlijst door twee van Arvo Pu00e4rt’s meest diepgaande en raadselachtige stukken: Fratres en Spiegel im Spiegel; het eerste in de versie voor viool, strijkorkest en slagwerk, het tweede in een versie voor viool en piano, samen met Peter von Wienhardt. Bach en Pu00e4rt mogen dan eeuwen van elkaar verwijderd zijn, voor Steinbacher hebben ze een spirituele en sacrale oorsprong gemeen, en hun muziek resoneert diep bij haar.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende