Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

De 45 koraalvoorspelen van het Orgelbu00fcchlein getuigen van de volmaakte kunst van de improvisatie op het orgel, zoals de gemeente die destijds opvatte als een inleiding tot haar eigen zang. Het leek een bijzonder aantrekkelijk idee om deze oorspronkelijke praktijk over te nemen: samen met het Ensemble Vocal Bergamasque en de Mau00eetrise de Notre-Dame de Paris realiseert Benjamin Alard dit en onthult zo de diepe betekenis en de grote zeggingskracht van deze werken.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.