Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Op haar tweede PENTATONE album FLOW presenteert Annelien Van Wauwe een programma geu00efnspireerd door haar liefde voor yoga. Ze combineert het beroemde Klarinetconcerto van Mozart met de wereldpremiu00e8re opname van Wim Henderickx’ concerto SUTRA van Wim Henderickx. Van Wauwe voert beide werken uit op de karakteristieke bassetklarinet, samen met de vermaarde NDR Radiophilharmonie onder leiding van Andrew Manze.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Annelien Van Wauwe is een reputatie aan het opbouwen als een van de meest opwindende en originele klarinettisten van haar generatie. Haar PENTATONE debuutalbum Belle u00e9poque (2019) won een Opus Klassik Award 2020. In zijn samenwerking met de NDR Radiophilharmonie brengt dirigent Andrew Manze zijn ervaring op het gebied van historisch geu00efnformeerde uitvoering naar de gepolijste symfonische klank van het orkest, wat resulteert in een prijswinnende complete cyclus van Mendelssohn symfonieu00ebn (2017-2018), evenals zeer geprezen interpretaties van Mozart’s, 38e en 39e, (2021) evenals 40e en 41e symfonieu00ebn (2019) en Beethoven’s 5e en 7e symfonieu00ebn (2020), allemaal uitgebracht op PENTATONE.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende