Altissima | Josh Cohen

De ontwikkeling van historisch geïnformeerd trompetspel heeft een lange weg afgelegd sinds de begindagen van de oude muziekbeweging. Deze uiterst fascinerende opname is gewijd aan een brede dwarsdoorsnede van het trompetrepertoire van het einde van de 17e tot het midden van de 18e eeuw en laat zien hoe ver de kunst van het baroktrompetspel zich inmiddels heeft ontwikkeld. De Amerikaanse baroktrompettist Josh Cohen is een van de meest gevraagde klarinospecialisten in Noord-Amerika en treedt regelmatig op met de meeste toonaangevende oude muziekensembles in Noord-Amerika.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: