Op zaterdag 20 januari 2018 luiden Sinfonia Heist vzw en de Gemeentelijke Academie Muziek-Woord-Dans i.s.m. CC Zwaneberg het nieuwe jaar in.  Die avond kan u in de Schouwburg van het Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg genieten van een stijlvolle avond in Nieuwjaarssfeer.

Naast de solisten, de sopraan Joke Cromheecke, tenor Glenn Desmet en de fluitiste Kristel Schellens zetten ook de leerlingen klassieke en hedendaagse dans van de Academie hun beste beentje voor. Daarnaast hoort u ook het Vocaal Ensemble van de Academie en het koor Laudate uit Heist aan het werk. De algemene leiding is in handen van André Walschaerts die samen met het  Diamond Symphonic de solisten, dansers en het publiek meeneemt op een muzikale reis.

Er staan weer schitterende pareltjes op het programma. Prachtige walsen, polka’s, marsen… van o.a. Johann Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman en Robert Stolz. We horen fragmenten uit Carmen van Bizet, aria’s uit opera’s van Rossini, Verdi, Lehar… ,  beroemde dansen uit het ballet de Notenkraker van Peter Tsjaikovsky  en filmmuziek met Speedy Gonzales van Henry Mancini.

Een onvergetelijke avond en het perfecte begin van het Nieuwe Jaar.

Tickets en info : tel 015/25.07.70 en on line via www.zwaneberg.be

Tickets in voorverkoop aan 20 Euro